Bericht versturen
Thuis

Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd certificaten
China Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Bella is een zeer goede leverancier en een goede vriend van ons. Zij helpt ons de goederen met zeer goede kwaliteit en goede prijs kopen, zodat houden wij een lange samenwerking tussen bedrijvenverhouding.

—— Inkeping

De zeer goede dienst, van het bedrijfsbegin, u heeft goede mededelingen en goede patiënt om alle detailsvragen te beantwoorden. Het product is uitstekend kwaliteit en zeer goed pakket. Wij zullen tot van dit bedrijf opnieuw opdracht geven.

—— Paul

Wanneer wij eerst tijd in automechanikatentoonstelling van Frankfurt samenkomen, toont u ons uw goederen, en nodigt ons uit om uw stad en uw bedrijf te bezoeken, bent u zeer aardige mensen en behandelt zeer goed ons. Die tijd beginnen wij nieuwe zaken. Tot nu hopen wij reeds samenwerking verscheidene jaren, ik om u te zien opnieuw, bent u welkom om onze stad en bedrijf volgende tijd te bezoeken.

—— Jorge

Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd

  • lopende band

    Onze productielijn bestaat uit de hoogste beroepsuitrusting van de wereld, met inbegrip van de Zwitserse werktuigmachines van EDM, de Duitse middelgrote molen van de gatenzetel, Amerikaans machinaal bewerkend centrum, enz. Het bedrijf heeft sterk die ingenieurs en naverkoopteam, met uitvoerige productie en experimenteel materiaal worden uitgerust, zodat het gehele proces en het proces regelmatig kunnen worden uitgevoerd, om goede fundamenten voor de gehele productkwaliteit te leggen, en ook klanten te voorzien van betere ontwikkelingssnelheid en kwaliteitsborging.

  • OEM / ODM

    Wij kunnen OEM/ODM-productontwerp verstrekken. Tegenwoordig, besteden wij aandacht om producten met tekeningen en steekproeven van cliënten (OEM) te maken om aan de eisen van klanten meer en meer overzee te voldoen.

  • R & D

    Sinds zijn onderneming, heeft het onderzoekscentrum tempo met The Times van low-carbon economie gehouden, die constante inspanningen leveren aan onderzoek en elektronisch gecontroleerde de brandstoftechnologie van het hoge druk gemeenschappelijke spoor, evenals de ontwikkeling van diverse reeksen het systeemproducten van de dieselmotorbrandstof binnenlands en overzee, zoals van de de assemblage、 duiker、 van de injectiepomp de injecteur van de de persklep、 pijp、 en de ontwikkeling van het productieproces ontwikkeld om productkwaliteit te verzekeren.

Contactgegevens
Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Bella

Tel.: +8613701510777

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)