Bericht versturen
Thuis

Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Is Internationaal de Handelsco. van Wuxixinbeichen, Ltd hoofdzakelijk bezig geweest met diesel brandstofinjectiesysteem. Het heeft een lange geschiedenis van verrichting en een volledige waaier van producten. Het wordt verkocht aan Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere plaatsen van de wereld, en de goedkeuring van buitenlandse klanten gewonnen.

 

De wetenschap en de technologie zijn de primaire productieve kracht, en de technologie is de sluitsteen om de vooruitgang en de ontwikkeling van ondernemingen te bevorderen. Wij baseren ons op kwaliteit om geloofwaardigheid duidelijk te maken, baseren ons op geloofwaardigheid om de markt open te stellen, baseren ons op de markt om efficiency te verhogen, baseren ons op efficiency om ontwikkeling te bevorderen. Allen, heeft het bedrijf met het „reputatie, klanten eerst“ principe eerst overeengestemd, zet altijd de belangen eerst van klanten, gewijd aan onze elke klant om de beste producten en de beste dienst te verlenen.

 

Het bedrijf die het concept globale zaken aanhangen, heet binnenlandse en buitenlandse handelaars welkom om de samenwerking, win-win toekomst te bezoeken!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Heeft Internationaal de Handelsco. van Wuxixinbeichen, Ltd, na jaren inspanningen, zich tot een backboneonderneming in de oliepomp van China en de pijpindustrie ontwikkeld. Zijn producten worden over de hele wereld verkocht, en wijd erkend en door klanten geprijst.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : XBC

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : >2 Million

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Certificaten China Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Certificaten China Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Certificaten